Botoks Fiyatları Ne Kadar? Tüm Botoks Çeşitleri ve Fiyatları
 

Botoks Fiyatları Ne Kadar?

14 Kasım 2022
botoks-fiyatlari-nedir

Botoks vücutta ve yüzde belirli yerlere uygulanabilen ve uygulanan yere daha estetik bir görüntü kazandırmayı amaçlayan uygulamadır. Botoksun birden çok farklı çeşidi vardır. Bunlardan bazıları, kaz ayakları, göz çevresi, boyun, kaş, alın vs. farklı yerlere uygulanan bazı botoks türlerinden bazılarıdır. Türkiye’de botoks fiyatları tabi ki yaptırdığınız doktorun tecrübesine yaptırdığınız hastane ya da kliniğe bağlı olarak değişir, fakat botoks fiyatlarının asıl kriteri yapılacak botoks türünün hangisi olduğudur. Botoks türüne göre harcanan ilaç dozu değiştiğinden dolayı türden türe fiyatlar farklılık gösterir.

Botoks Çeşitleri ve Botoks Fiyatları

Burada verdiğimiz fiyatlar ortalama fiyatlardır ve genel olarak bir aklınızda bir fiyat skalası oluşması için verilmiştir. Bulunduğunuz şehir, tercih ettiğiniz klinik ya da hastane, işlemi yapacak olan hekimin tecrübesi gibi etkenler fiyatlarda değişkenlik yaşanmasına sebep olabilir. Bundan dolayı en net fiyat bilgisi doktorunuza gidilmesi ve yapılacak botoks türüne karar verilmesi sonrasında belirlenen fiyattır.

  • Kaz Ayakları Botoks Fiyatı

Kaz ayağı göz çevresinde oluşan çizgilenme durumudur. Çoğunlukla yaşın ilerlemesi ve fazla güneşe maruz kalma durumlarından dolayı oluşur. Kaz ayağı Botoks fiyatı 300 – 1500 TL aralığında değişmektedir. Bu gidilen hastaneye, yaptırılan doktora vb. durumlara göre değişebilir burada verilen fiyat ortalama bir fiyattır.

  • Göz Çevresi Botoks Fiyatları

Göz çevresi botoksunun fiyatı ise 500 – 1200 TL arası değişmektedir. Bazı hastane ve klinikler Kaz ayağı botoksu ile göz çevresi botoksunu bir paket halinde uygularlar. Bu paket uygulamalarında ise kaz ayağı ve göz çevresi botoksu birlikte yapılır ve bu botoks fiyatı ise 900 ile 2000 TL arasında değişmektedir.

  • Alın Çevresi Botoks Fiyatları

Alın çevresi Botoks fiyatları 600 ile 1000 TL aralığında değişmektedir. Alın ve göz çevresi botoksunu paket halinde yaptırmayı tercih ederseniz fiyatlar 1200 – 2000 TL arası değişiklik göstermektedir. Eğer bu tarz ikili botoks uygulamaları yaptırma niyetiniz varsa önden paketleri incelemeniz daha sağlıklı olacaktır, çünkü paket şeklinde fiyatlar göreceğiniz üzere daha uygundur.

  • Kaş ve Alın Arası Botoks Fiyatları

Kaş ve Alın arasına yapılan botoks fiyatları 600-2000 TL aralığında değişir. Kaş ve alın arası botoksunda kaş arası kırışıklıklar ve kaş alın arası kırışıklıklar düzeltilir ve daha estetik bir görüntü sağlanır.

  • Genel Yüz Botoksu Fiyatları

Genel yüz botoks fiyatları ise 900-2500 TL arası değişmektedir. Genel yüz botoksu yüzün genelindeki kırışıklıkları giderme amacıyla yapılan bir uygulamadır.

Burada verdiğimiz botoks fiyatları ortalama fiyatlardır ve genel olarak bir aklınızda bir fiyat skalası oluşması için verilmiştir. Bulunduğunuz şehir, tercih ettiğiniz klinik ya da hastane, işlemi yapacak olan hekimin tecrübesi gibi etkenler fiyatlarda değişkenlik yaşanmasına sebep olabilir.

Scan the code